skip to Main Content

Je hebt het niet altijd onmiddellijk in de gaten. Maar wat je niet direct ziet, kan er wel degelijk zijn. Criminelen zijn uitstekend in staat hun ondermijnende activiteiten goed te verhullen. Herken de signalen van ondermijnende criminaliteit in huurpanden en voorkom dat u ongewild faciliteert dat de onderwereld de bovenwereld betreedt.

Deelname aan deze online talkshow is kosteloos

Tijdens de online talkshow ‘Verhuur veilig’, een unieke samenwerking tussen de NVM, VBO, Vastgoedpro, Politie, het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid en het Platform Veilig Ondernemen, wordt u bijgepraat over de problematiek van ondermijnende criminaliteit in huurpanden. U ontvangt tips en tricks om op een goede en veilige manier met de verhuur en het beheer van vastgoed om te gaan.

Wanneer?

De online talkshow vindt plaats op woensdag 14 oktober 2020 tussen 14:30 en 15:30 uur.

Voor wie?

De online talkshow is bedoeld voor Verhuurmakelaars en vastgoedbeheerders.

Programma en sprekers

14:30-14:35 Opening door gespreksleider Patrick van den Brink | directeur van Het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid
14:35-14:45 Zorgvuldig screenen door Peter van der Tweel | VBO-makelaar
14:45-14:55 Volledig verhuurcontract door NVM-vertegenwoordiger
14:55-15:05 Toezicht en signalen van criminaliteit door Rolph Limpens | Vastgoedpro
15:05-15:15 Melden, risico’s en gevaren door John Meijerink | landelijk projectleider vastgoed bij de politie
15:15-15:30 Q&A
15:30-15:30 Afsluiting

Aanmelden en deelnemen

Meld u nu aan voor de online talkshow ‘Verhuur veilig’. U ontvangt een aantal dagen voor het webinar een e-mail met daarin de laatste details. Deelname is gratis.

Hoe werkt de livestream?

De online talkshow ‘Veilig Verhuur’ kunt u live streamen via Vimeo. U heeft geen camera of speciaal programma nodig om deel te nemen. Via de chat kunnen er live vragen worden gesteld. Uiterlijk een uur voor de start van de online talkshow op 14 oktober ontvangt u op het opgegeven e-mailadres een link waar u de talkshow kunt volgen. In die mail staat uitgelegd wat u precies moet doen en hoe het werkt.

Brochure

De talkshow maakt gebruik van de Brochure ‘Veilig uw pand verhuren’, ontwikkeld door de politie en het RIEC. De brochure kunt u inzien door de QR-code in deze brief te scannen.

Naar registreren Online talkshow ‘Verhuur veilig’ >>

Back To Top