Spring naar content

AI/ChatGPT

23-06-2023 / 62 minuten

Je zult er vast al eens over gehoord hebben: AI (Artificial Intelligence), oftewel kunstmatige intelligentie. AI is inmiddels niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Het verandert ons werk en leven, en het brengt een hoop voordelen met zich mee. Roelof praat hierover met een specialist in vastgoedmarketing: Arjan Terpstra, eigenaar van EvoBuzz. 

In dit webinar vertellen we meer over AI en een handige teksttool die AI heeft voorgebracht: ChatGPT. Ontdek hoe deze innovatieve technologieën jouw dagelijkse werkzaamheden kunnen vereenvoudigen en je productiviteit kunnen verhogen. 

Daarnaast leer je hoe AI kan helpen bij het analyseren van gegevens, het voorspellen van markttrends en het identificeren van potentiële klanten. Ook kun je AI gebruiken om een betere klantenservice te bieden, gepersonaliseerde marketingcampagnes te creëren en je verkoopresultaten te verbeteren. 

Door dit webinar te volgen verkrijg je inzicht in de voordelen van AI en ChatGPT voor vastgoedprofessionals. Je leert de uitdagingen en potentiële valkuilen begrijpen. AI en ChatGPT bieden enorme mogelijkheden, maar er zijn ook bepaalde risico’s en uitdagingen waar je als vastgoedprofessional rekening mee moet houden. Ontdek hoe je deze uitdagingen kunt overwinnen en de technologie op een verantwoorde manier kunt inzetten om je concurrentievoordeel te vergroten.

Wil je jouw vastgoedmarketing naar een hoger niveau tillen met behulp van de nieuwste technologische ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor dit webinar. Alle deelnemers ontvangen na afloop van het webinar een handige handleiding met praktische tips en aanbevelingen om AI en ChatGPT effectief te benutten in de vastgoedsector.