Spring naar content

Bruin vastgoed is het nieuwe goud

12-05-2023 / 49 minuten

De titel van dit webinar slaat op een uitspraak van Tom Berkhout, hoogleraar Real Estate aan Nyenrode Business Universiteit. Tom stelt: ‘Bruin vastgoed is het nieuwe goud. Wie dit verduurzaamt, wacht een mooi rendement.’

Een kleine eenvoudige ingreep, kan al snel een flinke labelsprong opleveren. Daarmee wordt ‘bruin’ vastgoed (met een slecht label) interessanter dan gebouwen met een lichtgroen energielabel. 

We hebben Tom Berkhout uitgenodigd om hier meer over te vertellen. Tom is een expert in diepe inzichten en bewezen kennis uit het verleden te koppelen aan de toekomst. Naast zijn functie bij Nyrenrode is Tom voorzitter van het Vastgoedkenniscentrum van de Belastingdienst en strategisch adviseur van de Belastingdienst. Ook publiceert hij regelmatig boeken over vastgoedgerelateerde onderwerpen. 

Dit webinar is interessant voor iedereen die zich bezighoudt met verduurzaming, maar vooral voor makelaar en taxateurs op het gebied van commercieel vastgoed. 

Na het bekijken van dit webinar heb je een beter beeld van verduurzaming en weet je waar er kansen liggen in commercieel vastgoed. Met deze informatie is het voor makelaars gemakkelijker om te adviseren en zijn de taxateurs beter in staat om hun waarde te motiveren.