Spring naar content

Makelaarsassist

30-06-2022 / 45 minuten

Een paar uitzondering daargelaten zal het iedere makelaar bekend voor komen: je komt handen te kort! Dingen die niet heel dringend moeten worden afgehandeld stapelen zich op, als je terug komt na een afspraak heb je zes telefoontjes gemist en in het weekend zit je de achterstallige mailtjes weg te werken.

Misschien wordt het tijd backoffice-ondersteuning in te schakelen
Makelaarsassist voorkomt dat jouw telefoontjes rechtstreeks naar de voicemail gaan. Terwijl jij bezig bent met een woningopname of bezichtiging, beantwoorden zij de telefoon, plannen jouw afspraken in en regelen ondertussen ook de complete dossiervorming. Door samen te werken met Makelaarsassist bespaar je niet alleen tijd, maar ook geld. Zo kun je je weer bezighouden met het echte makelen.
In de studio praat Vastgoedpro’s Roelof Piest met Berry, operationeel manager en Godfried van der Linden, makelaar / taxateur van Makelaarsassist. Zij vertellen ons alles wat we willen weten over deze dienst.
Dit gratis webinar is toegankelijk voor Vastgoedpro-leden en iedereen die werkzaam is bij een aangesloten kantoor. Live-deelname levert gediplomeerde Vastgoedpro-leden 1 PE-punt op. NRVT gecertificeerde leden kunnen dit PE-punt gebruiken in de vrije ruimte.