Spring naar content

Update Wwft

11-11-2022 / 55 minuten

Over deze Webinar:

De wet Wwft staat voor Wet ter voorkoming van witwassen en wordt streng nageleefd door de overheid. De wet moet voorkomen dat mensen of bedrijven zwart geld witwassen of geld besteden aan terroristische activiteiten. Vanaf heden is Businesstoets een van onze preferred partners op het gebied van de Wwft. Hieronder lees je meer over Businesstoets én kun je je aanmelden voor het webinar van 11 november over de Wwft.

Wat doet Businesstoets?
Businesstoets helpt je graag en biedt oplossingen op maat om dit succesvol te realiseren en op die manier bedrijfsrisico’s en reputatieschade te voorkomen. De Businesstoets voorziet jou van informatie over de Wwft, UBO, kredietwaardigheid en het betaalgedrag van personen en/of bedrijven op één platform. Businesstoets helpt makelaars om ‘compliance’ te zijn en doet dit al meer dan 9 jaar met alle benodigde controles, zodat je eenvoudig kunt voldoen aan de WWFT.

Hoe geef je de wet Wwft vorm in jouw bedrijf?
Het is een vrij intensief proces om de wet Wwft op de juiste manier te integreren in je bedrijf of organisatie. Toch riskeer je liever geen geldboete, dwangsom of strafrechtelijke vervolging vanwege het niet aanmelden van ongebruikelijke of verdachte transacties.

Tijdens dit webinar zijn Wendy Janmaat en René Beukema van Businesstoets aanwezig. Zij zullen meer vertellen over de Wwft en hoe jouw kantoor ook kan voldoen aan de Wwft.