Spring naar content

Regelgeving over makelaars wordt in Europa gemaakt!

26-05-2023 / 55 minuten

De Europese Unie en haar wet- en regelgeving heeft een steeds grotere impact op de Nederlandse vastgoedmarkt en de activiteiten van vastgoedprofessionals. Vastgoedpro is zich hiervan bewust en is daarom sinds 2022 lid van CEPI European Association for Real Estate Professionals. Hiermee vertegenwoordigt Vastgoedpro haar leden en aangesloten kantoren op Europees niveau. 

CEPI focust zich op Europees beleid, lobbyen en actief aanwezig zijn in Brussel en gebruikt haar kracht om de standpunten van vastgoedprofessionals onder de aandacht te brengen van beleidsmakers in de EU, en om oplossingen te vinden voor hun praktische zorgen bij de uitvoering van EU-beleid en -wetgeving. 

Tijdens dit webinar praat Rolph Limpens met Guy Valkenborg. Guy is directeur bij CEPI en zal een verdere uitleg geven over wat CEPI (en MMCEPI) precies is en hoe de structuur van CEPI eruit ziet. 
Na het bekijken van dit webinar weet je waarom we ons bemoeien met de Europese lobby en is het duidelijk wat het belang is van actief zijn in Europa. 

Downloads

Webinar CEPI – 26 mei 2023